【平日限定】信州郷土食手作り体験プラン

信州の郷土料理、「おやき」と「戸隠そば」をご自身で作ってみませんか!

茅葺き屋根の古民家宿やきもち家で「おやき」を作り、戸隠そば博物館とんくるりんで「戸隠そば」を打つ、信州の郷土料理を手作りする体験ツアーはいかがですか?
「おやき」は地元のおやき名人が、「戸隠そば」はそば打ち指導員が懇切丁寧に作り方をお教えします。

お食事や、体験の時間、施設間の送迎など出来る限りご要望にお応えいたします。詳細は、やきもち家( 026-267-2641 )までご連絡下さい。

※本プランは平日限定、15~28名様の団体向け専用ツアーです。

 

Weekday limitation “Local culinary specialties of Shinshu” Experience plan

This plan which can making-experience “Oyaki” and “Togakushi Soba”.

  • 1.you can experience making “Oyaki” by “Yakimochiya”.”Yakimochiya” is a house of the traditional “KAYABUKIYANE” (thatch roof)
  • 2.Furthermore, can experience making a “Soba” by Togakushi “Soba” museum.

Expert teaches kindly carefully, respectively.

contents of menu, the time of experience, the pick-up method, etc. meet the request as much as possible.
Please contact “Yakimochiya”(026-267-2641) for details.

* This plan is limitation a weekday and is 15~28 persons’ plan for groups.

 

そば打ち体験おやきづくり体験


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